Jag hade lasagneplattor över som jag ville använda och kom då på íden att kombinera den kronärtkocksröra jag tidigare postat med lasagneplattorna och göra det till en lasagne. Resultatet blev väldigt lyckat måste jag säga!
Ingredienser:
(Ca. 4 port.)
200 g färska lasagneplattor
285 g fryst hackad spenat (tinad och avrunnen)
1 burk kronärtkockshjärtan á la 390 g
3 vitlöksklyftor
0,6 dl majonnäs
0,4 dl cremé fraîche
220 g cream cheese
1-2 msk citronjuice
80 g parmesan (alt. annan stark hårdost)
Franska örter
-Stark ost till garnering
Gör så här:
- Blanda majonnäs, cremé fraîche och cream cheese ordentligt i en bunke.
- Skölj kronärtkockshjärtana, pressa ur vätskan (alt. låt rinna av) och hacka dem i små bitar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar