Självklart gäller samma sak angående ekologiska produkter i detta recept som i det förra i och med att detta också är en sallad vars råvaror består av övervägande del färskvaror. Det blir en så positiv skillnad i smaken om man använder ekologiska produkter och därför uppmanar jag er att välja ekologiska alternativ, dels för smakens skull men också och främst för att vara snäll mot miljön!
(1-2 port.)
-Ca. 75-80 g äpple, jag använder ekologiska red delicious (egentligen är jag inte så stort fan av RD men de ekologiska är godare än de icke-ekologiska och dessutom passar de tillsammans med de andra smakerna.)
-Ca. 50 g banan, i den mognadsgrad man föredrar (jag väljer de gul/gröna)
-1 kiwi, gärna ganska fast och sur
-Ca. 3 msk keso
-Ca. 3 msk riven kokos
-Ca. 1 tsk kanel
Gör så här:
- Hacka all frukt i små bitar.
- Blanda frukt, keso, kokos och kanel i en skål.
- Häll ev. upp i en mindre skål/skålar och servera!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar